-->

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η SYNLAB είναι πρωτοπόρος στην ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση, χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο εργαστηριακών υπηρεσιών που παρέχει στις περιοχές της Κύπρου.
Στη βάση αυτής της ηγεσίας και της μελλοντικής ανάπτυξής της, υπάρχει η κινητήρια δύναμη μιας ισχυρής στρατηγικής, που μοιράζεται μεταξύ όλων των εργαζομένων της SYNLAB σε όλο τον κόσμο και δεκάδων χιλιάδων συνεργατών, η οποία θέτει πάντα την Ιατρική Αριστεία και τον Ασθενή στο κέντρο.
Σε συνεχή και ισχυρή ανάπτυξη, η SYNLAB είναι πάντα σε επιφυλακή για να αξιοποιεί τους εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας στα κέντρα της.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας μπορείτε να ελέγξετε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, να κάνετε μια βασική αίτηση online (θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες) ή να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και την επιστολή πρόθεσης σας στο info.cyprus@synlab.com

 

 

SYNLAB CYPRUS
PEIRAIOS 36, STROVOLOS | 2023, NICOSIA | email: info.cyprus@synlab.com

 

We want to make sure that you enjoy browsing our website and have a pleasant experience. To this end, this website places "cookies" on your computer to collect information about your use of our site. Please click on the ok button to accept the use of cookies on this website.