-->

Ένα Μοναδικό Δίκτυο

Ο Μεγαλύτερος Όμιλος Ιατρικών Διαγνωστικών στην Ευρώπη

Η SYNLAB, με το μοναδικό δίκτυο του είδους της, εισάγει στην Κύπρο μια νέα "ολοκληρωμένη" προσέγγιση της ιατρικής καινοτομίας, πρόληψης και εξέτασης, πάντα με βάση τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

 

SYNLAB Analytics & Services | LinkedIn

 

SYNLAB CYPRUS - Στόχος μας η Σύναψη Δικτύου Συνεργασίας

Η SYNLAB Cyprus έχει ως στόχο να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα συνδυάζοντας τις υπερσύγχρονες διαγνωστικές υπηρεσίες της και σκοπός της είναι να αποτελέι πρώτη επιλογή, των ασθενών και των ειδικών ιατρών στην Κύπρο και πέραν αυτής.

Η δυναμικότητα της SYNLAB Cyprus καλύπτει το ευρύτερο φάσμα εξετάσεων ρουτίνας σε όλο το φάσμα του κλινικού εργαστηρίου.

Το φάσμα των διαγνωστικών υπηρεσιών που προσφέρει:

  • Κλινική χημεία

  • Αιματολογία

  • Μικροβιολογία

  • Ανοσολογία

  • Γενετική

  • Παθολογία

  • Κυτταρολογία

  • Εξειδικευμένες Εξετάσεις

  • Ενδοκρινολογία

 

H πολιτική της SYNLAB Cyprus είναι να ενισχύσει τα υπόλοιπα εργαστήρια της αγοράς, προσφέροντας τους σε ειδικές τιμές τις εξειδικευμένες εξετάσεις του ομίλου SYNLAB. 

Ως αποτέλεσμα, άμεσα δίνεται η ευκαιρία σε μικρότερα εργαστήρια να αναπτυχθούν, προσφέροντας νέες εξετάσεις και συνεπώς να αυξήσουν το όγκο εργασιών τους. 

Ενώ έμμεσα, η ποιότητα υπηρεσιών και το εύρος των εξετάσεων που προσφέρεται στο σύνολο του πληθυσμού, αναβαθμίζεται μέσα από το ενιαίο και συλλογικό δίκτυο συνεργατών μας.


Η Δέσμευσή Μας

Η SYNLAB Cyprus, ξεχωρίζει για την προσήλωση στις αρχές που τη διέπουν στην ποιότητα και την ασφάλεια των παροχών της.

Ασφάλεια

Παρέχουμε στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται όλα τα ποιοτικά διαγνωστικά εργαλεία, πάντοτε με γνώμονα τις αρχές που διέπουν την ιατρική επιστήμη. Προσπαθούμε να απαλλάξουμε τον εξεταζόμενο μας από το στρες της ιατρικής εξέτασης διαμορφώνοντας ένα φιλικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, για την πλήρη σωματική και ψυχική ευεξία. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θεωρούμε την υγεία, "Μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και σχεσιακής ευεξίας που δεν συνίσταται μόνο στην απουσία ασθένειας ή αναπηρίας".  

Ποιότητα

Όλες οι εξετάσεις που διενεργούμε, πραγματοποιούνται με τη χρήση των επιστημονικών κανόνων και αξιών που διέπουν την Ιατρική Επιστήμη. Η άμεση εξυπηρέτηση, ο σύγχρονος εξοπλισμός state-of-art, συμπληρώνουν το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας των εργαστηρίων μας. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς μας, ανταποκρίνονται στα κριτήρια της Ισότητας, του Σεβασμού, της Αποτελεσματικότητας και της Αξιοπιστίας. 

Φορέας

Τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και η εξειδίκευση του προσωπικού, συμβάλουν θετικά και αποφασιστικά στη μεγιστοποίηση της κλινικής αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων. Η SYNLAB Cyprus απασχολεί σήμερα πάνω από 70 επαγγελματίες υγείας με κύρια χαρακτηριστικά την επιστημονική κατάρτιση και την αφοσίωση στο αντικείμενό τους.

Σεβασμός 

Αντιμετωπίζουμε τον συνάνθρωπό μας, ως ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερες αγωνίες και ανάγκες, πάντα με αξιόπρεπεια και εμπιστευτικότητα. Σεβασμός και στο προσωπικό που καθημερινά εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με στόχο τη βελτίωση και την οργάνωση για την άμεση και την ποιοτική εξυπηρέτηση, αποτελώντας εγγύηση για υπεύθυνη φροντίδα στον κάθε ασθενή για κάθε περίπτωση. 

SYNLAB CYPRUS
PEIRAIOS 36, STROVOLOS | 2023, NICOSIA | email: info.cyprus@synlab.com

 

We want to make sure that you enjoy browsing our website and have a pleasant experience. To this end, this website places "cookies" on your computer to collect information about your use of our site. Please click on the ok button to accept the use of cookies on this website.