-->

Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ)

Η εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) αποτελεί το μεγαλύτερο μεταρρυθμιστικό και κοινωνικό έργο στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο, και η οποία έλαβε χώρα την 1η Ιουνίου του 2019 και αποτέλεσε για τη SYNLAB Cyprus μια πρόκληση που ανταπεξήλθε επιτυχώς. Στο σχεδιασμό του ΓεΣΥ εφαρμόζονται βέλτιστες πρακτικές οι οποίες αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας, όπως είναι η εισαγωγή του θεσμού του προσωπικού ιατρού, η εφαρμογή κατευθυντήριων οδηγιών και η χρήση ολοκληρωμένου συστήματος πληροφορικής.

Η  SYNLAB Cyprus, εντάχθηκε τον Ιούνιο του 2019 στο Γενικό Σχέδιο Υγείας και συμβλήθηκε με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων. 

Παρά το γεγονός, της τεράστιας αύξησης όγκου εργασιών που προέκυψε από την ένταξη στο ΓεΣΥ και από το γεγονός ότι η SYNLAB Cyprus έχει καθιερωθεί ως ένα πρότυπο διαγνωστικό κέντρο αποτελώντας σίγουρη επιλογή για τον κάθε δικαιούχο, η SYNLAB Cyprus λειτούργησε με στρατηγική και οργάνωση για την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Επανδρωμένο με πάνω από 70 επαγγελματίες σε διακριτά τμήματα, όπως του εργαστηρίου, της υποδοχής δειγμάτων και ασθενών, λογιστηρίου, διοίκησης, ιατρικών επισκεπτών, καλυπτεί όλες τις αναγκές και εξυπηρετεί όλους τους δικαιούχους και μη, του ΓεΣΥ.

 

 

SYNLAB CYPRUS
PEIRAIOS 36, STROVOLOS | 2023, NICOSIA | email: info.cyprus@synlab.com

 

We want to make sure that you enjoy browsing our website and have a pleasant experience. To this end, this website places "cookies" on your computer to collect information about your use of our site. Please click on the ok button to accept the use of cookies on this website.